Llibre Acabat!

Eureka!!! Aquesta setmana he donat per tancat el llibre que treuré el mes d’octubre, i ja està entregat a l’editorial.
Es titularà “ESPERIT D’AVENTURA”, amb el sots títol de “Els 7 reptes de l’emprenedor”.  És una reflexió sobre el fet empresarial, assimilat a una veritable aventura.  Hi desenvolupo molts conceptes essencials per a ser un veritable emprenedor, i calcats als que es donen en el món de l’aventura; tot posant-hi moltes anècdotes meves tant empresarials com esportives extremes.
El publica Editorial Urano, dins la seva col·lecció ‘Empresa Activa’; i es presentarà el 28 d’Octubre.
Estic content, però he pringat com l’autèntic ‘Novato’ que soc; doncs pensava que aquest mes d’agost em seria senzill d’acabar-lo, ja que el tenia gairebé completat.  Però no sabia que una cosa és anar escrivint, i l’altre tenir un text molt pulit i revisat perquè un estigui mínimament convençut de que és una cosa que val la pena publicar.
Sigui com sigui, com apassionat de l’aventura que soc, estic feliç de prendre aquest risc i d’haver-me atrevit a assumir aquest nou repte en la vessant literària.
Si llavors no agrada, faig el ridícul, o soc molt negativament criticat, tant se val.  Pot ser no serà un èxit, però per mi ja no pot ser mai un fracàs.  El fracàs hagués estat desitjar fer-ho i no fer-ho finalment; com passa sempre amb qualsevol tipus de projecte.

By |2010-09-03T00:00:00+00:003 de setembre de 2010|General|Comentaris tancats a Llibre Acabat!
Momentos únicos

ACTUALIDAD Y NEWS