ESCRIBINT UN NOU LLIBRE

Signant amb Ernest Folch i Carol París (Director i sub-Directora d'Edicions B)

Hem signat un contracte amb "Edicions B" per un nou llibre que sortirà a principis de 2013.

Aquest llibre repassarà l’aventura del Pol Sud, amb clau de reflexió sobre els aprenentatges i la filosofia que una experiència així aporta per a la realització de qualsevol tipus de projecte a la vida.

Ara he començat a escriure’l, per entregar-lo a la editorial a principis de Novembre. Encara no sé com es titularà, però vindrà a ser una cosa així com "Més enllà del Pol", o "L’altre Pol Sud"…  sempre per remarcar que el més important d’aquestes vivències no és tant la part esportiva o dels esdeveniments en sí mateixos, sinó la part del viatge interior o de creixement personal i de lliçons vitals que ens aporten aquestes experiències tant intenses i extremes.

"Edicions B" han apostat a fons per aquest projecte, fent-me total confiança i comprometent-se a posar-hi molts mitjans en el llançament del resultat final. Des d’aquí els hi vull agrair el seu suport, estant-ne del tot segur que serem uns bons companys de viatge en aquesta aventura literària.

By |2012-06-03T00:00:00+00:003 de juny de 2012|General|Comentaris tancats a ESCRIBINT UN NOU LLIBRE
Momentos únicos

ACTUALIDAD Y NEWS