PROJECTE H2OPTIMA

H2Optima

H2Optima és un projecte emprenedor en el que hi participo, i del que me’n sento especialment orgullós.

Vaig entrar en aquesta empresa quan estaven el·laborant el primer prototip de potabilitzadora autònoma i transportable d’aigua salada, salina o contaminada, fent un grupet d’inversors privats que creien que amb els seus diners podien perseguir l’objectiu d’obtenir uns beneficis, a la vegada que participar en una iniciativa que aportés prosperitat social i mediambiental.

Ara l’empresa ja ha fet les seves primeres vendes, totes a l’estranger, a països tant diversos com Haití, Malasia o Indonesia; i sembla que, encara amb molts riscos i obstacles pel davant, el projecte està molt ben enfocat.

Dic que me’n sento especialment orgullós perquè formant part del conjunt de socis d’H2Optima ajudo a impulsar la tecnologia i l’ocupació del meu país, a la vegada que el producte serveix per cobrir unes necessitats socials essencials (accés a aigua potable en llocs remots, subdesenvolupats o en situació d’emergència), i ho fa d’una manera totalment ecològica, només utilitzant energies renovables (en aquest cas, plaques fotovoltaiques).

Un exemple molt clar és la recent venda d’una potabilitzadora d’aigua contaminada a una ONG alemanya per instal·lar-la en un orfenat d’Haití.

Si vols veure un reportatge emès fa poquet a TV3, CLICKA AQUÍ

By |2012-12-09T00:00:00+00:009 de desembre de 2012|General|Comentaris tancats a PROJECTE H2OPTIMA
Momentos únicos

ACTUALIDAD Y NEWS