LA SORT DEL FRACÀS

Aquí podeu escoltar l’entrevista que m’han fet al programa "VIA LLIURE " sobre el concepte "La Sort del Fracàs".

La primera entrevista que em fan exclusivament dedicada a parlar dels meus fracassos…  un ha d’estar orgullós dels seus fracassos i les seves derrotes, perquè aquests formen part ineludible de la seva trajectòria vital, especialment si realment volen fer o viure coses intenses i una mica interessants.

Des que vaig conèixer aquesta secció del programa, dirigit per la Marta Caila i Albert Riba, he afegit a la BIO de la meva web el meu "Currículum Fracassional" doncs me’n vaig adonar que només parlar dels èxits era falsejar la realitat.

Per escoltar el programa, CLICKEU AQUÍ

By |2013-03-23T00:00:00+00:0023 de març de 2013|General|Comentaris tancats a LA SORT DEL FRACÀS
Momentos únicos

ACTUALIDAD Y NEWS