OFERTA ESPECIAL NAVIDAD APP-ESPIRITU DE AVENTURA

APP-ESPIRITU DE AVENTURA

Los editores de la aplicación APP (Libro enriquecido "Espíritu de Aventura") proponen una oferta especial para estas fiestas, a un precio de 5,99€.

Un excelente regalo para estas fechas, que permite descubrir tanto el contenido del libro, como todos los documentos de vídeos y fotos relacionados.  Con testigos directos de personajes tan conocidos como Nani Roma, Anna Corbella, Didac Lee o Xavi Berneda, sobre cada uno de los factores clave de liderazgo, emprendeduría y aventura que se tratan.

Para ver la presentación y más información, CLICKA AQUÍ

Por |2018-02-06T17:22:15+00:0020 de diciembre de 2012|General|Comentarios desactivados en OFERTA ESPECIAL NAVIDAD APP-ESPIRITU DE AVENTURA

No hay comentarios

 1. ALBERT BOSCH 31 diciembre, 2012 en 19:07

  Àlex: A tope fins que fotem un pet!!
  Núria: Gràcies pel comentari… sentir aquest feed-back és el que més m’anima a anar compartint reflexions extretes de les meves experiències.
  JOEL: Totalment d’acord. Sé que els de l’editorial APP hi estan treballant… de fet, jo soc molt més Android que Appelero… Però és un tema que no controlo jo sinó els editors que han fet la App.
  Merci a tots pels vostres comentaris…
  ALBERT

 2. Joel 30 diciembre, 2012 en 21:44

  Albert, ja sé que els d’Apple van a anys llum de la resta, però a veure quan hi ha disponibilitat del mateix en format Android… jo crec que per a tauletes ja hauria de ser possible…

 3. Núria C 23 diciembre, 2012 en 10:02

  Ja la tinc i l’estic començant a disfrutar!

  Tinc al cap un projecte, el meu projecte i dir-te que, només havent llegit el punt de l’incertesa ja veig que em serà útil. Que comparteixis amb nosaltres l’aventura d’empendre ens anima als que encara no ho hem fet…. però que ens morim de ganes de fer-ho!

  Gràcies Albert!

  Bones festes

 4. Alex 20 diciembre, 2012 en 19:12

  Carai Albert… a tope! amb app i tot

Vivir experiencias intensas para aprender cada día

ACTUALIDAD