En Pep Busquets torna a córrer

Fa uns dies que varem signar un conveni de col·laboració i patrocini amb la Fundació Grupo Sifu, pel qual el Pep Busquets podrà participar el proper 2011 en diferents proves del Campionat d’Espanya de Raids.  Una d’elles serà la “Baja Aragón”, però ara encaminem tot l’esforç a intentar trobar algun altre patrocinador que li doni suport per a mirar completar tot el campionat estatal.
A la foto el Pep donant-se la ma amb Albert Campabadal, president de la Fundació Grup Sifu, amb el testimoni meu i del Cristian Rovira, Conseller Delegat del Grup Sifu.
El Grup Sifu (www.gruposifu.com) és un Centre Especial de Treball amb 17 anys d’experiència en la inserció laboral i social de persones amb discapacitats físiques, psíquiques o sensorials.  Té actualment una plantilla de 2.500 treballadors amb diferents condicions de discapacitació, essent un dels principals Centres Especials de Treball d’Espanya.
El conveni de col·laboració que hem tancat entre el meu amic i representat, Pep Busquets i la Fundació Grup Sifu, permetrà per un costat que un pilot discapacitat amb un palmarès impressionant tant a nivell nacional (Diversos podis i títols de campió absolut al Campionat d’Espanya de raids), com a nivell internacional (Participant en 3 Dakars, essent l’any 2000 el primer pilot discapacitat de la historia que aconseguia acabar aquesta duríssima prova); i per l’altre col·laborar entre les dues parts per a comunicar i difondre la visió positiva de l’adaptació a la societat mitjançant l’esport, de la gent amb discapacitats.
Com deia el mateix Pep en una entrevista a la Contra de La Vanguardia del dia 6 de gener de 2000: “La cadira de rodes la porto al cul, no al cap”…  Realment, en Busquets és un clar exemple de que la majoria de limitacions a la vida ens les posem nosaltres mateixos.

Per |2010-08-21T00:00:00+02:0021 d'agost de 2010|Generals|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT