NOVA WEB: PUNT DE PARTIDA

C.B.Everest – Post Cim

Amb aquest Post debuta la nova web que utilitzaré a partir d’ara per englobar tota la comunicació de les activitats aventureres i emprenedores (i temes relacionats) en les que estic posat.

Al Camp Base de l’Everest, tot just després de fer Cim (Moment de la Foto adjunta), vaig decidir activar aquesta nova eina de comunicació per poder donar visibilitat a les diferents activitats que faig, i per a comunicar reflexions al voltant d’aquest concepte que he anomenat "Esperit d’Aventura", i que englobarà totes les vessants on una actitud aventurera ens pot ajudar a viure amb més intensitat, passió, i motivació:  L’esport, la feina, la vida en general…

Estic content de com ha quedat aquesta Web, però al veure-la acabada, em dona la sensació de que m’he comprat un Ferrari per anar a comprar el pa.  No sé si tinc el nivell o el contingut suficient per una eina tant potent.   A molta gent li sonarà a fantasmada, però res del que poso és inventat, i en realitat, recullo més de mitja vida meva dedicada a fotre animalades de tot tipus.  I de fet, si un cerca un determinat posicionament que li permeti fer projectes ambiciosos, i comptar amb el suport de patrocinadors per a fer-los, no pot quedar-se en un pla de discreció total i no voler tenir una determinada visibilitat.

El que si tinc clar de cara a la generació de continguts per aquesta nova web, és que treballaré sempre partint d’uns paràmetres bàsics que constituiran una espècie de decàleg per a mi:

1)    No parlaré de temes personals.  Aquí la meva vida familiar o social no hi té cabuda.  Es tractaran sempre temes relacionats amb aventures, emprenedoria, esports en general, i actituds o valors relacionats amb tot això.

2)    Intentaré allunyar-me de posicions dogmàtiques o de creure que, pel fet de que jo estigui convençut de que una determinada actitud pot ser vàlida pel que estic fent, és una veritat absoluta.  Tothom sap el què li convé i com vol enfocar les seves accions, i espero no sermonejar a partir d’aquest espai.

3)    Deixaré clar de que per a mi, encara que tinc una vida molt intensa i m’acosto a instants crítics en determinades activitats, si que existeixen límits, i molt importants.  Entre d’altres:  Gaudir del risc sense fer temeritats, donar sempre prioritat a la família en el meu projecte vital i d’aventures, cercar un equilibri en totes les vessants de la meva activitat (Professional – Personal – Familiar – Esportiva), no utilitzar substàncies artificials per a millorar el rendiment, treballar sempre per un retorn i bona imatge cap els patrocinadors, etcètera…

4)    Perseguiré sempre una actitud de descoberta i aprenentatge en tots els projectes que tinc la sort de poder anar fent.  El més bonic de l’Aventura és que sempre s’entra en zones incertes i desconegudes, i un ha de ser humil i conscient de que sap molt poc, per a enriquir-s’hi llavors moltíssim.

5)    Vull compartir amb qui segueixi aquest Web el màxim de continguts interessants possible, les conclusions de tot aquest aprenentatge, la descoberta dels nous llocs que anirem visitant, i en definitiva, poder aportar més coses que la pròpia explicació del que un mateix va fent.

6)    Actualitzaré la Web com a mínim un o dos cops per setmana quan no estigui immers en algun projecte concret.   I quan estigui en plena acció, prometo fer tots els esforços possibles (que no és sempre una cosa tant fàcil de complir), perquè tothom pugui viure al màxim cada aventura.

7)    Em posicionaré com un rebel contra el "Carpe Diem".  Doncs si bé crec que és absolutament necessari saber viure amb tota la intensitat possible cada moment, un també ha d’estar sempre treballant i planificant el futur, doncs d’això dependrà que puguem viure molts moments interessants més endavant.

8)    Procuraré sempre que pugui, enfocar aventures amb sentit.  Després de més de dos dècades dedicades a fer projectes ambiciosos, tinc clar que això no ho faig només per a divertir-me i fer quatre fotos boniques.  Els conceptes i el sentit que es dona i se’n extreu de cada esdeveniment son molt més importants que la part d’oci que puguin comportar.

9)    Aniré treballant en la línia de fer les coses compartint energia amb molta gent, doncs sempre que un fa una acció poc o molt intensa, genera més energia de la que necessita.  I l’aprofitament d’aquesta energia pot aportar molts altres resultats a part del propi objectiu central de cada projecte.

10)  L’únic punt on em mostraré una mica radical és en l’enfocament de l’actitud  que envolta tot el que sortirà en aquesta Web.  Doncs tot i que he promès no ser dogmàtic, si que des del meu particular punt de vista, estic molt convençut de que tots som responsables de la nostra actitud.  I amb una actitud positiva podem tenir sempre moltíssima força per tot el què vulguem fer, siguin quines siguin les circumstàncies que ens anem trobant.

Benvinguts doncs a aquest nou espai, on hi he posat i hi posaré molta il·lusió, treball, energia i actitud positiva perquè puguem compartir un cert Esperit d’Aventura, sempre necessari per a viure intensament.

Per |2010-09-20T00:00:00+02:0020 de setembre de 2010|Generals|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT