AQUELLS BOJOS “TWITTEROS”

Un TRINXAT pel #TRINXAT

Vista General #TRINXAT 17/2/2011

Disertant al #TRINXAT

Xavier Menduiña (The Boss), Twittejant durant el #TRINXAT

El darrer dijous dia 17 vaig participar com a ponent convidat a la trobada del grup #TRINXAT que es realitza a la ciutat de Reus el tercer dijous de cada mes.

El #TRINXAT és un grup d’usuaris de referència i molt actius de Twitter, que actua com a Fòrum per a desenvolupar les oportunitats de fer contactes i d’ampliar les xarxes socials personals, aprofitant una trobada en el món real, a partir d’un sopar colloqui on hi assisteix un nombre molt limitat de persones, per a compartir algun tema interessant amb un expert o ponent de referència que permeti connectar esperits inquiets i emprenedors.

A cada #TRINXAT hi acudeixen uns 10 membres residents (fixes del grup), i uns 10 o 15 convidats no residents.  Els continguts de cada trobada es comparteixen en directe per Twitter amb tota la comunitat virtual.

La veritat és que va estar un acte molt interessant tant pel què varem parlar, com per la gent que hi va assistir.  A la vegada, va estar per a mi una experiència curiosa, doncs vaig conèixer aquest món intens de la "Comunitat Twitter", que comparteix en temps real i on line les seves experiències i comentaris.  Tots els Twitteros estaven constantment connectats als seus mòbils (smart phones), sempre en connexió amb els altres ‘enganxats’ que no paraven de fer comentaris i observacions en directe.  Només com a dada destacada, dir que durant l’acte es van generar 388 Tweets, que van derivar en 18.239 impressions, arribant a un total de 37.000 persones.  Impressionant, no?

Jo si estic al Facebook i al Linkedin, doncs sense haver-hi d’estar connectat amb cap freqüència concreta, em serveix per a difondre el contingut de la meva web, al tenir-la linkada directament en aquestes aplicacions.  En canvi, no estic al Twitter perquè no tinc temps (i tampoc sé si em ve de gust) d’estar pendent i activat en aquesta comunitat en temps real.  Però això només és una opció personal meva, i el cert és que tot aquest món de les xarxes socials, no deixa de ser interessant i, pot ser, també imprescindible de seguir de prop o de lluny, si un vol estar al corrent de per on van els trets en els hàbits i les tendències de la nostra societat.

 

Per |2011-02-23T00:00:00+01:0023 de febrer de 2011|Generals|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT