PROFETA A LA MEVA TERRA

Invitació Conferènca 11/3/2011

Encara que hi ha una dita que afirma que "Ningú és profeta a la seva terra", jo tinc la fortuna de ser d’un poble on noto una gran estima i reconeixement per part de la majoria de la gent.  Deu ser perquè jo també els estimo molt i perquè, tot i ser un "Notes" amb totes les animalades que faig, fa ja tants anys que la lio, que suposo que tothom ho troba fins i tot normal.

Aquest divendres em fa illusió donar una conferència a Sant Joan de les Abadesses, amb motiu de la presentació a la comarca del meu llibre "Esperit d’Aventura". Hi hem donat un format de xerrada més que de pura presentació del llibre, per a apartar-nos una mica del tema central de l’emprenedoria, i així arribar a un ventall més ampli de gent que pot no estar directament relacionada amb el fet emprenedor.

La conferència es titula "Viure en un món Incert", i es farà a les 19h a la Sala Abad Arnau de Vilalba del Palau de l’Abadia de Sant Joan.  És d’accés totalment lliure, i estarà presentada pel periodista econòmic de Catalunya Radio Àlex Bosch, que és també originari del poble, però no és parent meu encara que tenim el mateix cognom.

Als qui volteu per allà i podeu venir, podreu compartir una dissertació sobre les actituds i factors clau per entendre, ser feliç, actuar i aprofitar les oportunitats d’un món absolutament incert, canviant i imprevisible.

By |2011-03-08T00:00:00+00:008 de març de 2011|General|Comentaris tancats a PROFETA A LA MEVA TERRA
Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT