EL SACRIFICI SEGONS ALBERT BOSCH A “VALORS.TV”

Valors.TV

Sovint la gent em diu que no entenen com m’agrada "Patir" tant fent certes activitats exigents.   I el fet és que a mi no és que m’agradi "Patir" o "Arriscar-me", o "Esforçar-me", com a finalitat en sí mateixa.  El què passa és que considero que hi ha coses molt especials a fer a la vida que, necessariament, requereixen una certa dosi de patiment, esforç o risc.

 

Patir per patir, arriscar-se per arriscar-se, esforçar-se per esforçar-se, no té massa sentit.  El sacrifici, en el sentit que sigui, només té una raó de ser si és per assolir alguna cosa superior, per fer quelcom important a les nostres vides.

Adjunto un reportatge que protagonitzo sobre el concepte "Sacrifici" que varem gravar recentment amb el programa de "Valors TV".  CLICKA AQUÍ x VEURE VIDEO

By |2011-04-17T00:00:00+00:0017 d'abril de 2011|Generals|Comentaris tancats a EL SACRIFICI SEGONS ALBERT BOSCH A “VALORS.TV”
Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT