XL “3 DIES TRIAL SANTIGOSA” – 40 ANIVERSARI

Verificacions Tècniques

El parc tancat

A punt per prendre la sortida dels XL "3 Dies Trial Santigosa".  Una prova de trial de tres dies de duració, que es fa al meu poble (Sant Joan de les Abadesses), i que enguany celebra el seu 40è aniversari.

Totes les setmanes santes de la meva vida he estat al poble per la meva vinculació amb aquesta cursa. Es va iniciar quan jo tenia 4 anys i ja sempre la he tingut present per A o per B: Primer com a nen sorprès i admirat; després com a control; seguidament participant-hi com a pilot en 7 ocasions; a continuació formant part de la junta organitzadora en diferents funcions; llavors 5 anys com a president del Moto Club Abadesses i màxim responsable de la prova; i fins avui en dia com a col·laborador en diferents tasques de comunicació i altres… Només he estat allunyat del trial en una ocasió, l’any passat, i per un motiu prou justificat: Estava escalant l’Everest.

Així doncs, aquest any, al no coincidir-me amb cap compromís concret, i gràcies a que la botiga NON STOP m’ha cedit una moto, hi torno a participar, tot i que estic molt poc entrenat en fer Trial, ja que des de que vaig fer els mítics "6 Dies de Trial d’Escòcia" l’any 2008, només he tocat una moto en 3 ocasions.  Espero tirar de la tècnica que recordi de quan era més o menys bo, de la meva forma física, i sobre tot, d’una certa prudència per a no fer-me mal.  Per a mi l’objectiu aquí només és passar-m’ho bé anant amb moto de trial i fent zones per uns paratges magnífics durant aquests tres dies, tot recordant els meus temps de pilot de trial i enduro, i donant-me el gust de fer una activitat també cansada físicament, però on el medi de transport no soc jo mateix, sinó que ve impulsat per un motor!

By |2011-04-21T00:00:00+00:0021 d'abril de 2011|Generals|Comentaris tancats a XL “3 DIES TRIAL SANTIGOSA” – 40 ANIVERSARI
Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT