8.848 EVEREST – SOMNI D’UN, SOMNI DE TOTS

Presentació LLibre a Bogotá

Nelson firmant autògrafs

Davant un poster del llibre

Tota l'Expedició vestits de carrer

El Nelson fent la seva presentació

ElJuan Pablo (Jefe de l'Expedició), signant llibres

Amb la Caro (La nostra Jefa del Camp Base).

Amb el Nelson, intercambiant els nostres llibres

Aquest dissabte hem presentat a la Fira Internacional del Llibre de Bogotà, el llibre de l’expedició colombiana "EPOPEYA EVEREST SIN LÍMITES", amb la que vaig compartir la meva escalada al Everest l’any passat.

 

Aquest no és un llibre típic de muntanya, doncs explica el com i el perquè d’una aventura molt especial, no tant pel propi repte esportiu o alpinístic, sinó per tots els valors, motivacions, aprenentatges, lliçons de lideratge i de superació i, sobre tot, per demostrar que massa sovint els límits que ens posem son més mentals que reals.  Això darrer es concentrava en la figura del Nelson Cardona, qui es va fer tallar una cama per poder tornar a estar capacitat per fer esport i, així, poder escalar l’Everest, el gran somni de la seva vida, que va compartir amb tota l’expedició, i ara amb tots els lectors a través d’aquest llibre.

Haver compartit aquesta aventura amb el Nelson i tot l’equip de Colombians que l’envoltaven ha estat, per si sol, un fet que justifica plenament haver fet el projecte ‘7 Cims’ i estar esmerçant contínuament esforços per realitzar tot tipus d’aventures.

Jo he tingut l’honor de fer el pròleg del llibre, cosa que vaig fer amb molt de sentiment i vaig acabar així:

"En este libro encontraréis mucho más que una historia y un montón de anécdotas divertidas e interesantes.  La experiencia de esta expedición es un ejemplo mundial que aportará a los lectores un sinfín de reflexiones y aprendizajes que tienen su base en la autenticidad, el valor, el equipo, el liderazgo, los objetivos, la patria, el amor, y al fin, un marco ideal para desarrollarlos como es la montaña.  La montaña más alta del mundo.  El Everest.  Pero no un Everest normal, sino un Everest sin límites."

Per |2011-05-09T00:00:00+02:009 de maig de 2011|Generals|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT