COMPARTINT APRENENTAGES

Escrivint crònica per la web durant la travessa

Un dels meus objectius prioritaris quan afronto una aventura, és extreure aprenentatges intensos en actitud i conducta humana a partir de l’acció pura i experimentada en situacions extremes.

A partir d’aquí, el següent pas és poder conceptualitzar aquestes conclusions i compartir-les amb els demés a través de conferències, articles, llibres o aquesta mateixa WEB.

L’exercici de comunicar o divulgar és una part que m’estimula especialment de tot aquest tema, i que cada vegada treballo més seriosament i amb major passió.

Donar conferències m’encanta i em permet compartir en directe tant els conceptes que treballo, com les experiències i la meva pròpia energia.

Escriure s’està convertint per a mi en una autèntica passió/objectiu. Col·laboro puntualment amb algunes publicacions fent articles d’opinió o temàtics; i el 2010 vaig treure el llibre "Esperit d’Aventura – Els 7 reptes de l’emprenedor", d’Empresa Activa, on faig un paral·lelisme entre les figures de l’emprenedor i l’aventurer.

A finals de febrer surt la versió per APP d’aquest llibre, però en un format de llibre expandit (Enhanced e-book), que permet complementar-lo amb vídeos d’entrevistes a aventurers esportius i aventurers emprenedors, i altres continguts molt atractius i interessants.

Ara mateix estic parlant amb dues editorials per a tancar un projecte d’un nou llibre que sortirà a finals d’aquest any o principis de 2013.

I el blog/web del projecte del Pol Sud (http://www.polsud1911-2011.com/) va estar seguit per un total de 48.000 persones diferents.

En definitiva, puc afirmar que les aventures  em fan gaudir i aprendre molt per elles mateixes, i a la vegada m’han permès avançar en una nova vessant molt interessant i intensa a través de la divulgació de tot el que m’aporten.

 

 

 

 

 

Per |2012-02-04T00:00:00+01:004 de febrer de 2012|Generals|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT