A LA PRESÓ I AL TICKET DAY

Ticket Day - Vic 19-4-2012

Cada vegada tinc més feina com a conferenciant per reflexionar i divulgar conceptes relacionats amb actituds, motivació, lideratge, emprenedoria i altres.

Evidentment una part d’aquesta tasca l’enfoco de forma totalment professional, cobrant uns honoraris adequats segons les possibilitats del client i els preus habituals de mercat. Però una altra part la faig de forma totalment altruista, per poder compartir amb determinats col·lectius els meus aprenentatges extrets de les intenses experiències viscudes tant en el món de l’aventura com de l’emprenedoria.

Quan és un tema professional, si tinc agenda, acudeixo on em cridin sempre que ens posem d’acord amb el preu. I quan és un tema de col·laboració pura, intento centrar-me en temes d’Universitats o de joves, i d’emprenedoria. M’agradaria arribar a molts més col·lectius, però m’he d’auto limitar perquè és impossible poder estar a tot arreu on em sol·liciten, doncs acabaria no tenint temps ni per treballar, ni per la família, ni per entrenar…

Aquest dijous mateix em coincideixen dos conferències d’aquest tipus, impartides com a col·laboració, que em fan especial il·lusió:

Una és pel matí al "Centre Penitenciari de Joves" de la Roca del Vallès, on parlaré dels aprenentatges del Pol Sud com experiència vital, davant d’un col·lectiu amb unes circumstàncies molt complexes en tots els aspectes.

L’altre és per la tarda (20h) al Centre d’Integració Tecnològica de Vic -VIT-. Parlarem sobre l’Actitud d’Emprendre. És oberta a tothom prèvia inscripció a: http://www.ticketday.cat/

Per |2012-04-17T00:00:00+02:0017 d'abril de 2012|Generals|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT