BENVINGUT FRACÀS!

Català de l'Any

He caigut d’entre els candidats a #cataladel’any d’El Periódico. M’ho van advertir ahir al matí i, tot seguit, em van començar a arribar comentaris de condolença. I la meva resposta ha estat la mateixa a tothom: No hem de confondre els èxits amb fracassos!

Va ser una sorpresa que situessin el meu nom entre els possibles candidats. I he d’admetre que em va fer molta il·lusió que em classifiquessin entre els 10 primers. Seria absurd que negués la satisfacció amb què he rebut tots els suports durant aquests dies. I si, abans que comencés tot això, m’haguessin dit que acabaria en el cinquè lloc, no m’ho hauria cregut!

Per tant, no és moment per a lamentar res, sinó tot el contrari. És el moment de la gratitud cap a tothom que m’ha votat. Cap a la gent d’El Periódico i els companys amb qui he compartit la candidatura, entre ells, gent que es dedica a salvar vides.

Per a mi, ha estat un honor. Una gran experiència i, sens dubte, un èxit dels que cauen quan no te’ls esperes. Si tots els fracassos fossin com aquest, benvinguts fracassos!

By |2012-05-16T00:00:00+00:0016 de maig de 2012|General|Comentaris tancats a BENVINGUT FRACÀS!

No hi ha comentaris

 1. Miquel Feria 28 maig, 2012 en 19:41

  Albert,
  incluso los auténticos fracasos, que no ès el cas, tienen su valia de aprendizaje y de camino vital.
  ¡Vivan los fracasos! y sobre todo, como bien dices, si son como este mejor que mejor.
  FELICITATS!
  Miquel

 2. jordi -marcelino- 16 maig, 2012 en 19:47

  Albert no es cap fracas es un exit molt gran

 3. David 16 maig, 2012 en 11:20

  Esta muy bien haber sido un “finalísimo”, vamos todo un privilegio. Espero que por lo menos te concedan la Creu de Sant Jordi ;·)

Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT