BENVINGUT FRACÀS!

Català de l'Any

He caigut d’entre els candidats a #cataladel’any d’El Periódico. M’ho van advertir ahir al matí i, tot seguit, em van començar a arribar comentaris de condolença. I la meva resposta ha estat la mateixa a tothom: No hem de confondre els èxits amb fracassos!

Va ser una sorpresa que situessin el meu nom entre els possibles candidats. I he d’admetre que em va fer molta il·lusió que em classifiquessin entre els 10 primers. Seria absurd que negués la satisfacció amb què he rebut tots els suports durant aquests dies. I si, abans que comencés tot això, m’haguessin dit que acabaria en el cinquè lloc, no m’ho hauria cregut!

Per tant, no és moment per a lamentar res, sinó tot el contrari. És el moment de la gratitud cap a tothom que m’ha votat. Cap a la gent d’El Periódico i els companys amb qui he compartit la candidatura, entre ells, gent que es dedica a salvar vides.

Per a mi, ha estat un honor. Una gran experiència i, sens dubte, un èxit dels que cauen quan no te’ls esperes. Si tots els fracassos fossin com aquest, benvinguts fracassos!

Per |2012-05-16T00:00:00+02:0016 de maig de 2012|Generals|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT