TINC UNA IDEA – A T.V.E.

Programa TINC UNA IDEA (T.V.E. - Catalunya)

Un excel·lent programa de Televisió Espanyola a Catalunya, en el que m’han fet una extensa entrevista, i on podeu veure tant la vesant d’Aventura com d’Emprenedoria que formen part del meu enfocament vital.

 

TINC UNA IDEA:  Per veure’l, CLICKAR AQUÍ

Per |2012-05-18T00:00:00+02:0018 de maig de 2012|Generals|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT