PATROCINI DE POWERBAR

Equip POWERBAR Espanya (Vic Sport)

Amb Josep Coromines al Magatzem de POWERBAR

Logo POWERBAR

Hem tancat un acord de patrocini amb la marca POWERBAR , que m’aportaran energia com a mínim fins el 2014.

Jo sóc molt curós amb tot el què sigui menjar o prendrem suplements de qualsevol tipus, i no m’agrada empassar-me res que no sigui de la màxima qualitat, sense que n’estigui segur que només m’aportarà coses positives pel meu rendiment i la meva salut. Massa sovint en el món de l’esport hi ha qui no es posa cap mena de límit ètic ni de salut en aquest aspecte, i acaba ignorant o obviant tot el que es posen al cos.

Fa molt de temps que sóc consumidor de productes energètics POWERBAR, i col·laborar ara amb ells directament és tot un honor que em permet, a més, de disposar dels millors productes per la pràctica esportiva a un nivell exigent.

Els productes POWERBAR aporten un sortit molt variat, potent i amb gustos molt bons, que estan a més, avalats per l’altíssima qualitat de la marca propietària: NESTLÉ .

I si sempre n’he estat usuari i fan d’aquests productes, després de que hagin format part essencial del meu èxit a la travessa de l’Antàrtida, s’han convertit en un company indispensable de totes les meves aventures.

A tot l’equip de POWERBAR: Gràcies per confiar amb mi, felicitats pels vostres productes, i espero compartir moltes aventures amb vosaltres en el futur.

By |2012-06-17T00:00:00+00:0017 de juny de 2012|General|Comentaris tancats a PATROCINI DE POWERBAR

No hi ha comentaris

  1. Jaume 18 juny, 2012 en 08:49

    Gracies Albert, per compartir les teves emocionats aventures i accions!!
    Esperem que no et manqui la energía!!
    Salutacions de tot el Staff PowerBar!

Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT