AMBASSADOR DE SUUNTO

El model AMBIT de SUUNTO

L'AMBIT en blanc i en negre

M’acabo d’iniciar com a nou "Ambassador" de la marca SUUNTO. Aquesta és denominació que ells utilitzen pels esportistes que representen a la seva marca, i que farà que pugui posar a prova la tecnologia dels seus dispositius de canell a les meves aventures, sometent-los als rigors dels llocs més extrems del planeta on vagi fent algun dels meus reptes.

L’aparell que formarà part essencial del meu equipament serà el model AMBIT, amb GPS incorporat, moltíssimes funcions molt importants per les meves activitats, i un disseny molt atractiu i còmode per tot tipus d’usos.

Fundada en 1936, Suunto es líder en disseny i fabricació d’instruments esportius de precisió i solucions per submarinisme i esports a l’aire lliure. Els productes Suunto guien i motiven els esportistes professionals i entusiastes que valoren el disseny, l’exactitud i la fiabilitat. Suunto té la seva seu central a Vantaa (Finlandia), compta amb més de 500 treballadors a tot el món, i els seus productes es venen a més de 100 països.

Per mi és una gran oportunitat el poder col·laborar amb aquesta marca, doncs això em permet disposar sempre de la millor tecnologia en una eina tant important pels meus reptes, a la vegada que encaixa perfectament amb els valors i l’enfocament que desenvolupo en les meves activitats Outdoor.

By |2012-07-05T00:00:00+00:005 de juliol de 2012|Generals|Comentaris tancats a AMBASSADOR DE SUUNTO
Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT