L’AVENTURA ÉS L’EMPRESA A LA VANGUARDIA

Caricatura Albert Bosch a La Vanguardia

Aquest diumenge es va publicar al diari "La Vanguardia" una entrevista/article meu escrit per la periodista Mar Galtés.

Realment m’ha agradat molt el contingut i enfocament d’aquest article. Sempre passa que a un li sembla que hi falten cosetes o que d’altres es podrien haver ajustat més, però en general, és impressionant la capacitat de síntesi i de captació de tot el contingut que m’envolta, que demostra aquí la Mar Galtés.

Em preocupava que no donés massa imatge d’empresari d’èxit (doncs malauradament tampoc és la realitat), o d’empresari cutre (que espero que tampoc sigui el cas). Però està molt equilibrat tot plegat, m’agrada molt com han enfocat l’equilibri entre el meu món aventurer i l’emprenedor, i em fa especialment feliç com s’ha tractat el tema dels valors i el compromís, cosa que sempre que puc, intento transmetre a través de la meva comunicació.

Per veure l’article complert:  CLICKEU AQUÍ

By |2012-08-01T00:00:00+00:001 d'agost de 2012|General|Comentaris tancats a L’AVENTURA ÉS L’EMPRESA A LA VANGUARDIA
Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT