COM LIDERAR UN PROJECTE

Expomanagement 2012

Un mini vídeo que em van gravar per introduir la conferència titulada "Com liderar un projecte ", que vaig donar a la darrera edició del EXPOMANAGEMENT celebrat a Madrid el passat mes de maig.

La majoria de conferències professionals que faig s’enfoquen al lideratge de projectes, d’organitzacions/equips, o a l’autolideratge; de vegades tractant el tema de forma genèrica, o d’altres concretant més sobre alguns dels aspectes de l’actitud necessària per a liderar en situacions crítiques, en processos de canvi, en entorns de risc, en gestió d’equips, en l’enfocament a resultats, etcètera.

He de dir que estic molt content de com vaig evolucionant com a ponent, doncs noto que els conceptes que reflexiono, provinents de la meva experiència real viscuda intensament tant en l’àmbit professional com en les aventures extremes, són intensos, creïbles, enriquidors, i arriben molt bé a l’audiència.

Per visualitzar aquest mini vídeo: CLICKEU AQUÍ

By |2012-10-11T00:00:00+00:0011 d'octubre de 2012|General|Comentaris tancats a COM LIDERAR UN PROJECTE
Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT