COM LIDERAR UN PROJECTE

Expomanagement 2012

Un mini vídeo que em van gravar per introduir la conferència titulada "Com liderar un projecte ", que vaig donar a la darrera edició del EXPOMANAGEMENT celebrat a Madrid el passat mes de maig.

La majoria de conferències professionals que faig s’enfoquen al lideratge de projectes, d’organitzacions/equips, o a l’autolideratge; de vegades tractant el tema de forma genèrica, o d’altres concretant més sobre alguns dels aspectes de l’actitud necessària per a liderar en situacions crítiques, en processos de canvi, en entorns de risc, en gestió d’equips, en l’enfocament a resultats, etcètera.

He de dir que estic molt content de com vaig evolucionant com a ponent, doncs noto que els conceptes que reflexiono, provinents de la meva experiència real viscuda intensament tant en l’àmbit professional com en les aventures extremes, són intensos, creïbles, enriquidors, i arriben molt bé a l’audiència.

Per visualitzar aquest mini vídeo: CLICKEU AQUÍ

Per |2012-10-11T00:00:00+02:0011 d'octubre de 2012|Generals|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT