ELS MEUS 12 CONCEPTES 2013

Imatge Trekking Everest

A punt d’iniciar un nou any és costum fer una mica de balanç sobre l’exercici anterior i proposar-se moltes bones intencions pel curs que està a punt de començar.

Tant n’és de potent aquest canvi de cicle que, el més habitual, per mica de positiva que sigui qualsevol persona, és que s’arribi a estar força animat pel què ha de venir, donat que totes les nostres bones intencions per l’any entrant arriben a fer-nos creure que tot serà possible i que, aquest any sí, aconseguirem la majoria dels nostres objectius.

A tothom li desitjo que sigui així, però sense ànims de voler ser negatiu, sinó més aviat realista, em permeto reflexionar que el més important no serà el què pensem ni el que programem, sinó en el què realment "Fem".  Pensar és importantíssim, però és gratis.  Planificar és fonamental però al cap i a la fi és rectificable o postergable.  Per això el que compta de veritat és l’acció; que és la que de veritat ens aportarà un resultat determinat sobre allò que realment teníem intenció de fer.

Així doncs, per aquest 2013 no us desitjo pas que es facin realitat els vostres somnis, sinó que us desitjo que feu vosaltres realitat els vostres projectes; portant algun dels vostres somnis a la categoria de projecte, i duent el projecte a l’acció efectiva.

I per acompanyar aquest desig, exposo els 12 conceptes que treballaré aquest any, dedicant un mes a cada un d’ells a través de diferents vies: POSTS, Articles, comentaris a les xarxes i alguna acció concreta que em serveixi a mi per posar en acció total els meus projectes, i també com exemple o reflexió per qui ho vulgui seguir.  Aquests factors que tractaré mensualment aquest 2013 són:

1)     VIURE EN LA INCERTESA.  ADAPTACIÓ I CANVI

2)     GESTIONAR EL RISC

3)     EQUILIBRI ENTRE RISC I FRACÀS 

4)     LA SOLITUD COM FACTOR EXPANSIU I D’AUTOCONFIANÇA

5)     GRADUAR L’AMBICIÓ I ELS LÍMITS

6)     CERCAR LA BONA SORT

7)     EL PODER DE LA MENT

8)     L’ACTITUD POSITIVA

9)     DESENVOLUPAMENT I TRANSFORMACIÓ PERSONAL

10)  ENFOCAMENT A L’OBJECTIU

11)  LIDERATGE CONSCIENT

12)  SER FELIÇ PER LIDERAR I LIDERAR-SE

A tothom li desitjo un bon 2013, esperant que puguem compartir un munt d’experiències i aprenentatges.

Per |2012-12-30T00:00:00+01:0030 de desembre de 2012|Generals|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT