LA GESTIÓ EFICIENT DELS CLUBS ESPORTIUS

Acte Fundació Catalana de l'Esport dia 5/3/13

Aquest dimarts dia 5 de març a les 18h, la Fundació Catalana  per a l’Esport i la consultora Ribé Salat , presenten un projecte per a la gestió eficient dels clubs esportius .

Aquest projecte permetrà canviar la gestió econòmica i administrativa de molts clubs i entitats esportives que, en el marc actual, viuen moments complicats a causa de la davallada d’ingressos provocada per la crisis econòmica i la retallada de les subvencions.

Dins d’aquest acte jo faré una conferència sota el títol "Gestió dels Objectius", on reflexionaré, a partir de les meves experiències emprenedores i aventureres, els factors clau per gestionar i liderar projectes.

Tots els que participeu d’alguna manera en la gestió i organització de Clubs o entitats esportives de Catalunya, esteu convidats a aquest acte, que es farà a les 18h al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr.Melcior Colet (Museu Dr.Colet), del Carrer Buenos Aires 56 de Barcelona.

By |2013-03-03T00:00:00+00:003 de març de 2013|General|Comentaris tancats a LA GESTIÓ EFICIENT DELS CLUBS ESPORTIUS
Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT