LA SORT DEL FRACÀS

Aquí podeu escoltar l’entrevista que m’han fet al programa "VIA LLIURE " sobre el concepte "La Sort del Fracàs".

La primera entrevista que em fan exclusivament dedicada a parlar dels meus fracassos…  un ha d’estar orgullós dels seus fracassos i les seves derrotes, perquè aquests formen part ineludible de la seva trajectòria vital, especialment si realment volen fer o viure coses intenses i una mica interessants.

Des que vaig conèixer aquesta secció del programa, dirigit per la Marta Caila i Albert Riba, he afegit a la BIO de la meva web el meu "Currículum Fracassional" doncs me’n vaig adonar que només parlar dels èxits era falsejar la realitat.

Per escoltar el programa, CLICKEU AQUÍ

Per |2013-03-23T00:00:00+01:0023 de març de 2013|Generals|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT