PUBLICAT A NATURA-MEDIO AMBIENTAL

TERRA

Tot un honor per mi que una plataforma de referència com "NATURA-MEDIO AMBIENTAL" hagi publicat un resum de la meva trajectòria aventurera i la seva evolució cap el compromís de reflexió, acció i divulgació d’actituds de respecte al medi ambient.

Només en reprodueixo aquest troç: "M’agrada una frase de Muhammad Alí que diu que si una persona pensa el mateix als 20 anys que als 50, és que s’ha perdut 30 anys de la seva vida". Per això me l’aplico i penso que si jo no he evolucionat en els meus valors i compromís en vers la natura després de tants anys de realitzar-hi aventures extremes, és que m’he perdut el 90% del que podia obtenir i aprendre d’aquestes experiències".

L’article sencer CLICKANT AQUÍ

By |2013-08-21T00:00:00+00:0021 d'agost de 2013|Generals|Comentaris tancats a PUBLICAT A NATURA-MEDIO AMBIENTAL

No hi ha comentaris

  1. Rafel i Anna 1 octubre, 2013 en 12:01

    Gran entrevista amb forts matiços del teu creixement com a persona i compromis amb el Medi Natural.

    Felicitats per les teves definicions i per posar-te al servei del comun del humans per què reflexionin.

    Rafel i Anna.

Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT