AVENTURES 100% ZERO CO2

KM VERDES

Protestar és fàcil

Proposar és més difícil

Actuar és el que aporta veritable valor

I a partir d’ara, gràcies a "KM VERDES ", actuaré de manera 100% zero emissions en totes les meves aventures.

Fa temps que em vaig proposar que tots els meus reptes tinguessin un compromís prioritari amb la sostenibilitat i la difusió d’actituds de respecte i millora mediambiental pel present i el futur del planeta.

Vaig decidir que totes les meves activitats estarien relacionades i enfocades a aquest concepte i compromís i, evidentment, havien de ser modalitats esportives/aventureres que no generessin emissions de CO2, primera causa de l’escalfament global.

Quan escalo, pedalo, corro, esquio, remo o camino, estic essent totalment neutre en Co2.  Fins i tot quan vaig participar al darrer Dakar, ho vaig fer amb el primer cotxe de la historia que no portava combustible (100% elèctric) per afrontar la cursa més dura del món del motor.

Però el problema és que per anar a realitzar aquestes activitats "Zero Emissions", he d’utilitzar uns transports i una logística que, ara per ara, encara no pot ser totalment ecològica, i per tant, contamina i contribueix a l’escalfament global.

Per això acabo de fer un acord de patrocini/col·laboració amb el projecte "KM VERDES", a través del qual, jo els faré d’ambaixador, i ells em compensaran totes les meves emissions de CO2 generades tant en les meves aventures, com en els trajectes per a realitzar els meus entrenaments i/o activitats derivades.

La meva prioritat és que les activitats siguin el màxim d’eficients a nivell mediambiental i neutres en CO2, però allà on no arribi aquest propòsit, quedarà compensat i sempre degudament certificat, per l’actuació en plantació d’arbres que realitzaran els de "KM VERDES", amb col·laboració amb entitats de total solvència i prestigi com "CeroCO2 " i "ECODES "

Amb aquesta iniciativa, a més de protestar i proposar, estic actuant… i també animo a tots els esportistes i amants de la natura que cerquin solucions similars, doncs tots els que estimem i estem en contacte amb el medi natural, hauríem de ser els primers en comprometre’ns en la seva preservació, tant per conservar-lo, com per invertir en una millor qualitat de vida per tots nosaltres ara i en el futur.

Per |2015-05-24T00:00:00+02:0024 de maig de 2015|Generals|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT