SETMANA SUSTAINABLE BRANDS

Aquesta setmana és molt especial per mi i, espero, per tots els que aspirem a formar part de ‘la solució’ en aquest món… Dilluns i dimarts assistiré a l’esdeveniment SUSTAINABLE BRANDS de Barcelona , i el divendres participaré com a ponent al SUSTAINABLE BRANDS d’Estambul .

Perquè dono suport a aquest moviment , cada vegada més important a nivell mundial?

Només pel simple fet de viure i anar activant els nostres projectes, impactarem negativa o positivament en la societat i el medi ambient.  Per això la nostra responsabilitat ha de ser global i transcendir els nostres interessos particulars.

Quan consumim, quan treballem en una empresa, quan som empresaris, quan participem en política, quan eduquem als nostres fills, quan viatgem, quan fem esport, quan comuniquem en públic, quan tirem paper a la brossa o quan anem al lavabo, sempre estem fent que el nostre món sigui una miqueta millor o una miqueta pitjor.  És així de senzill i així de complicat.

Tots tenim la responsabilitat de decidir en cada un dels nostres petits o grans actes quotidians, si volem tenir un efecte positiu o negatiu en el món.

I les empreses, com factor clau de la nostra societat, tenen un paper fonamental com agents de canvi en aquest procés de millorar o empitjorar el planeta i la societat en la que vivim.  Precisament per ser tant actives, tenen un gran impacte econòmic, social i mediambiental.  Per això, haurien de posar en joc tota la seva activitat i la seva reputació, a través de la seva marca, per deixar clar si volen formar part del problema o de la solució.

Les marques comercials, com estendard de les diferents activitats empresarials, han de ser sostenibles o desaparèixer. I això ha de ser una autoexigència dels seus propietaris i gestors, a la vegada que una demanda i una condició de la societat en general, sigui perquè els treballadors ho exigeixin, els polítics ho regulin o els consumidors ho decideixin en cadascuna de les seves compres. El perquè és molt simple de raonar: tota marca que no sigui sostenible pel futur del planeta, encara que creï feina i activitat econòmica en el curt termini, està fent una activitat "INSOSTENIBLE"; i per això, tots ens hauríem de confabular perquè no tingui èxit, doncs el seu èxit és el fracàs de tots.

I tu, a quina empresa treballes? Quines marques o productes consumeixes?  Vols formar part del problema o de la solució?

Avui en dia, davant dels grans reptes que té el planeta, ser neutral és ser culpable.

Votem i mullem-nos per un desenvolupament sostenible… Apostem per unes marques sostenibles.

Per |2016-05-22T00:00:00+02:0022 de maig de 2016|Generals|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT