EL LÍDER EXEMPLAR: OBJETIUS I PERSONES

Ningú puja a l’Everest perquè li ho mani un “Jefe”.  Ningú lluita per projectes ambiciosos i que aportin valor si no s’ho creu, si no hi troba sentit, si no el fa feliç i forma part de les seves il·lusions i propòsits vitals.

El lideratge autoritari està totalment caducat.  En un entorn tant exigent i complex com l’actual, només serveix el lideratge exemplar, que empodera a les persones i potència les seves capacitats i el compromís en l’aportació del seu talent per l’objectiu global.  Un lideratge que aculli i reforci a l’equip tant en els moments positius com, i sobre tot, en els moments complexes i en les possibles errades.

En qualsevol projecte hauríem de preguntar-nos sempre què és primer, l’objectiu o les persones.  Segons la resposta que hi donem a aquesta senzilla però potent pregunta, desenvoluparem un tipus o altre de lideratge.

Jo ho tinc clar: primer les persones amb un lideratge exemplar per assolir objectius ambiciosos i que aportin valor tant a cada individu, com al conjunt de l’equip i, per suposat, a la organització en general.

Ho explico en aquest vídeo que hem gravat recentment per THINKING HEADS.

By |2018-08-09T12:05:44+00:008 d'agost de 2018|Lideratge|Comentaris tancats a EL LÍDER EXEMPLAR: OBJETIUS I PERSONES
Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT