CINQUENA I PENÚLTIMA ETAPA

Família, avui he fet “L’ETAPA”: després de la jornada de descans, he sortit en onzena posició i tenia el 9è i 10è a 15 minuts, això volia dir última oportunitat d’estar al Top 10: l’etapa d’avui no era fàcil, anunciaven molta calor i la distància era llarga però em trobava bé i volia intentar-ho!

El grup dels 15 primers hem arrencat a les 8h. darrere el gruix de la carrera. Tothom anava molt ràpid, es tractava de seguir un riu sec d’uns 7 o 8 Km. que pujava suaument amb la sorra molt tova, jo he pujat caminant i m’ha avançat tothom, però quan ha arribat la part més planera i rodadora he apretat el ritme i he anat atrapant corredors, també al 9è i 10è, els he deixat enrere. Feia molta calor, entre 41 i 45 graus, i m’he forçat hidratant-me molt fins a poder fer un “riu” (el meu objectiu durant l’etapa).

El cos m’ha respost bé, he suportat la calor remullant-me el cap i el cos als CP i finalment he arrabassat 25 minuts als dorsals 9 i 10, en teoria he entrat de nou al Top 10! Ara veure’m quin marge de temps tinc, per intentar que no em tornin a atrapar.

Demà els últims 26 Km. no em fan por! Estic a tope companys i companyes!

Per |2018-10-26T14:18:18+02:0026 d'octubre de 2018|Aventures|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT