LA MEVA MASCOTA I JO

Aquí us deixo l’entrevista que em van fer pel programa “La meva mascota i jo” de TVE Catalunya.

Veureu que la meva gossa i jo tenim una connexió especial i compartim la mateixa passió per l’esport i la natura, i per això s’ha convertit en la meva companya en moltes aventures.

Per |2018-12-12T10:45:19+01:0012 de desembre de 2018|Generals|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT