40 RESPOSTES CLAU PER ENTENDRE EL FUTUR DEL MÓN

Arran d’haver publicat el llibre “L’explorador del futur”, Grupo Z de comunicació em va encarregar un article/dossier que recollís les 40 respostes d’experts en diferents matèries a 40 preguntes clau per entendre per on anirà el futur del món.

Vam fer un gran treball de síntesi per identificar quins eren els 40 temes clau que determinarien per on aniria el món en les pròximes dècades, i després vaig seleccionar a les persones que no només eren una referència en cadascuna de les matèries, sinó que tenien una clara visió sobre les tendències que podien marcar el camí.

Només 4 de les preguntes han estat contestades directament per mi, i les altres provenen dels col·laboradors seleccionats per a cadascuna, actuant jo només com coordinador.

A partir d’avui anirem publicant cada setmana en aquesta web les 40 respostes.

Sens dubte, estem a punt de protagonitzar el moment més important de la història de l’home des que va començar a caminar sobre dues cames. Aquest segle serà el més radical de tots els temps, per envergadura, per velocitat i per capacitat d’impacte en la nostra manera de viure i de relacionar-nos amb el món. Espero que aquestes preguntes-respostes us ajudin a interpretar per on aniran les coses i quina actitud podem prendre cadascun de nosaltres davant els canvis que s’acosten.

Per |2019-03-06T14:04:31+01:006 de març de 2019|Lideratge|1 Comentari

Un comentari

  1. Roberto Plana Abadia 6 març, 2019 en 17:30- Respondre

    Benvolgut Albert::A molts ens preocupa el que ha de venir. Potser en la conferencia impartida en el Col-legi d’Econimistes de Catalunya el 20-02-2019 hi trobis elements interessants per les teves respostes. El link és:
    _https://drive.google.com/file/d/1tiYLBjAr81oOoP7JmboikWXVfIy0vu41/view?usp=sharing
    Salutacions. Robert Plana

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT