COL·LABORACIÓ AMB EUGENOMIC (Medicina genòmica personalitzada)

En el tema de la meva salut sóc molt ambiciós i vull jugar a primeríssima divisió

Estic molt feliç d’anunciar la millor col·laboració de patrocini que he tingut mai; perquè apart del suport que em proporcionen, col·laborar a promocionar EUGENOMIC em permetrà estar a la súper èlit de la gestió predictiva de la meva salut, i em permetrà compartir amb molta gent aquesta important oportunitat per liderar la seva.

Els test genòmics que realitza EUGENOMIC ens permeten conèixer el nostre mapa genètic personal. La Medicina Genòmica és la ciència que aplica els coneixements derivats de la descodificació del genoma humà per a la predicció dels riscos individuals a patir determinades patologies.

En general tant els medicaments, com els aliments o els hàbits de vida que es recomanen per curar, millorar o prevenir problemes de salut, es basen en mostres de població generalitzades, i amb això s’apropen a una informació força fiable en el comú, però amb importants excepcions o variants en els casos concrets. I aquí està la diferència fonamental: cada un de nosaltres som un cas concret que en moltes ocasions coincideix amb el comú, però en altres pot ser que no; i saber-ho és essencial a l’hora de fer un diagnòstic o d’establir qualsevol estratègia farmacològica, alimentaria o d’hàbits de vida en general.

En el meu argot aventurer seria com si naveguéssim a vista amb uns mapes generals i una mica antiquats, o amb un mapa 3D realitzat via satèl·lit amb una enorme precisió i informació híper actualitzada.

Tenim una medicina excel·lent que ens ajuda a curar moltíssimes coses, però això passa quan ja estàs en fase de malaltia o de símptomes de malaltia. Per mi hi ha un pas previ molt més important i que depèn en gran mesura de nosaltres: gestionar bé la nostra salut per utilitzar la medicina quan més tard millor o només per casos que no haguem pogut preveure. Jo tinc clar que la meva salut és part essencial de la meva qualitat de vida, i no vull deixar de liderar-la amb tota la responsabilitat i tots els mitjans possibles que estiguin al meu abast.

Amb la informació que m’aporta EUGENOMIC tinc assegurat el coneixement del meu cas i especificacions genètiques concretes per encertar en les mesures estratègiques sobre els meus hàbits de vida. El meu objectiu és molt concret: optimitzar la meva salut i qualitat de vida, gestionar amb eficiència i amb la menor velocitat possible el meu procés d’envelliment, i compartir-ho amb tots vosaltres perquè disposeu d’aquesta informació i ho considereu com una opció clau per la vostra pròpia estratègia personal.

Tinc 52 anys i de moment estic perfectament de salut. I és en aquest punt on vull gestionar-la i mantenir-la igual en la mesura que depengui de mi (que hi puc fer molt amb la informació i hàbits adequats). La medicina genòmica personalitzada s’aplica tant en la fase de plena salut com una actuació predictiva, com en fase d’alguna malaltia per encertar al màxim amb l’ús dels fàrmacs i tractaments prescrits.

L’anàlisi genòmic d’EUGENOMIC i la seva interpretació posterior per aplicar-lo a conclusions estratègiques per cada persona, s’haurà de fer sempre a través d’un metge que tingui coneixements de com gestionar la informació resultant.  En el meu cas tinc la sort de comptar amb un dels millor, el Marc Lorenzelli. Si algú està interessat en aquest tema i no té cap doctor especialitzat en el tema, els propis laboratoris EUGENOMIC poden suggerir-li algun adequat a cada cas.

De moment he començat amb el test de “Nutrigenètica” per ajustar la nutrició a les meves condicions genètiques exactes. I ara continuaré avançant en els temes d’Oxidació i Rendiment. Estic súper motivat amb aquesta gran oportunitat de liderar estratègicament la meva salut a partir de la informació genètica que m’aporta Eugenomic, i us ho aniré compartint segons avanci la meva experiència i coneixement de tot aquest sistema.

Si vols saber més del tema, pots mirar aquest vídeo del Dr.Sabater, pioner de la medicina genòmica a Espanya i president d’EUGENOMIC.

Per |2019-05-29T17:16:10+02:0029 de maig de 2019|Lideratge|1 Comentari

Un comentari

  1. Anna Puig 29 maig, 2019 en 21:28- Respondre

    Personalment molt interessant.I encara diria més, interessantíssim! Gràcies!

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT