COMPENSARÉ TOTES LES MEVES EMISSIONS AMB “CERO CO2”

  • 1r Evitar emissions – 2n Reduir-les – 3r Compensar-les si no hi ha opció
  • Acord amb “CeroCO2” per compensar les meves emissions i per divulgar sobre la necessitat de lluitar contra el Canvi Climàtic en aquest tema
  • Totes les meves activitats són essencialment neutres en emissions de CO2. Però la part de viatges no ho són i per això les calculo i les compenso
  • CeroCO2 ofereix solucions molt assequibles i fiables per poder compensar la nostra petjada de carboni

Iniciem una col·laboració amb l’entitat ambiental “CeroCO2”, per poder compensar totes les emissions de gasos d’efecte hivernacle que no pugui evitar en els meus viatges o activitats diverses.

Ja fa 5 anys que vinc compensant totes les emissions dels meus desplaçaments gràcies al programa “Kilómetros Verdes” de Redyser, però ara fem un pas més enllà, i a part de compensar, col·laborarem amb aquesta prestigiosa entitat per divulgar sobre la necessitat de lluitar contra el Canvi Climàtic a nivell individual o d’organització a tres nivells de prioritat: 1r Evitar generar emissions, 2n Reduir-les al màxim allà on no puguem evitar-les, i 3r Compensar-les quan les generem inevitablement.

La plataforma CeroCO2 ens ajuda a calcular la nostra petjada de carboni, a reduir-la un cop la coneixem, i a compensar-la de forma molt fiable i degudament certificada.

Totes les meves aventures són neutres en emissions de CO2 en la seva activitat essencial. Fins i tot vaig deixar de córrer el Dakar per poder complir aquesta premissa, i fer tots els meus reptes i expedicions amb elements no contaminants ni dependents dels combustibles fòssils. Però m’és inevitable complir-lo en la part dels desplaçaments en avió quan els viatges són a llocs llunyans. Reconèixer on ho fem malament i comprometre’ns a reduir-lo i compensar-lo és un punt de partida bàsic per avançar cap a la sostenibilitat.

Us animo a entrar a la web www.ceroco2.org i calcular les vostres emissions de CO2 en els vostres viatges o en la vostra vida diària, i si us interessa, explorar les seves solucions de compensació, que són molt fiables i assequibles.

Per |2019-07-25T13:38:06+02:0025 de juliol de 2019|Sostenibilitat|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT