ACABADA LA GOBI MARCH

Finalment la meva posició final és 5è!

I avui, darrera etapa de només 10Km. Tothom ha sortit a l’esprint i els més joves, i sobre tot els japonesos i els coreans, a fondo com si s’acabés el món. Jo també he anat a sac i m’he mantingut amb els de davant els 2 primers Km., però després he dit “que carai, jo tinc les cames més llargues i em sento ple d’energia”, i he apretat a fons i m’he posat primer dos Km. deixant el gruo endarrere.

Però llavors m’ha atrapat l’Stefan Zuber, el líder de la cursa (jove, catxes i molt ràpid), i no l’he pogut seguir… però apretant a fons he pogut mantenir la 2a posició fins al final.

Estic súper satisfet d’aquesta Ultra per etapes, anant de menys a més. Una mica més conservador al principi i més fort al final.

Dilluns publicaré una crònica/conclusió general d’aquesta carrera/aventura… espero us agradi.

Per |2019-08-03T12:26:39+02:003 d'agost de 2019|Aventures, Sostenibilitat|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT