III CONGRÉS INTERNACIONAL SOBRE EL POTENCIAL DELS BOSCOS A LA SALUT

  • Persones que tenen cura dels boscos i boscos que tenen cura de les persones
  • Unir les capacitats professionals amb els valors i propòsits ambientals és una de les meves majors satisfaccions
  • Vaig fer de conferenciant/conductor de l’acte d’inauguració del congrés
  • 250 persones inscrites en el congrés de quatre dies de durada

Fa temps que col·laboro amb l’Associació SELVANS i amb la XCN (Xarxa per a la Conservació de la Natura) en diferents projectes de protecció i difusió ambiental. I concretament estem treballant en la preservació d’un bosc antic de gran valor ecològic (el Bosc de Milany) perquè el primer pas per aconseguir crear una gran xarxa de boscos madurs d’alt valor.

Aquesta setmana aquestes dues organitzacions han organitzat a Girona el major congrés mundial sobre el potencial dels boscos a la salut, que representa un factor molt important pels humans i perquè aquests tinguin també interès a preservar aquests boscos tan especials.

Dins de la meva col·laboració amb ells, vaig poder ocupar-me de conduir l’acte d’obertura del congrés el passat dilluns dia 7 d’octubre. I quan un pot unir les seves capacitats professionals (en aquest cas com a conferenciant i presentador), amb els seus propòsits vitals, un se sent feliç, útil i ple de sentit.

Més informació del congrés: www.selvans.ong

Comparteixo el vídeo resum d’aquesta inauguració perquè veieu una mica l’ambient que es respirava en aquest congrés, on participaran un total de 250 persones de diferents nacionalitats, durant els 4 dies de durada.

Per |2019-10-10T17:12:30+02:0010 d'octubre de 2019|Sostenibilitat|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT