LA GESTIÓ DEL CANVI

  • El canvi està ple d’oportunitats.
  • L’entorn sempre és inestable, incert i complex; i ho serà molt més en el futur.
  • Davant el canvi pots protegir-te, adaptar-te, gestionar-lo o liderar-lo.
  • Liderar el canvi hauria de ser la tendència.

El canvi està ple d’oportunitats i et permet aprendre, divertir-te, créixer, empoderar-te; però tot i això, hi ha moltíssimes persones i organitzacions amb molta por al canvi. Només protegir-se d’ell és una mala estratègia. Cal adaptar-se, però al cap i a la fi és una acció reactiva i poc eficient. Hem d’adoptar una actitud de gestió permanent del canvi, encara que el desitjable seria tendir a liderar-lo, a ser el motor del canvi que volem. Estem en temps de canvi exponencial i només les persones, empreses i organitzacions que sàpiguen liderar el canvi a més de gestionar-lo, tindran èxit en el futur.

La nostra pròpia estabilitat i l’estabilitat de les nostres organitzacions és el que ens donarà fortalesa i serenitat per poder gestionar amb èxit els nostres projectes. Hem de fer-nos amics de la incertesa i estar còmodes en el canvi per maximitzar la nostra eficiència i adonar-nos que estem en un dels millors moments de la història, en un dels moments on veurem que tot és possible si ho afrontem amb una actitud positiva i lluitant realment amb optimisme.

Per |2019-10-29T15:56:18+01:0029 d'octubre de 2019|Lideratge|1 Comentari

Un comentari

  1. Carles Martínez 29 octubre, 2019 en 15:46- Respondre

    Albert, tota la raó però cada cop som més empreses les que no tenim por al canvi i que ens disposem a canviar cada cop més ràpid, ja era això no? Renovar-se o morir, cada cop més vigent

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT