EQUILIBRI ENTRE OBJECTIU I EQUIP

Extracte de l’article que he publicat a la revista MÓN EMPRESARIAL

Tan dolent és un bon objectiu amb un equip inadequat, com un gran equip sense un objectiu motivador i que aporti valor.

Quin és l’objectiu de la vostra organització? Quina muntanya voleu escalar? Sou un equip de Tibidabo o d’Everest?

Al definir el Pla Estratègic i els objectius d’una empresa, segur que ningú es planteja l’opció conformista i de poc valor afegit que suposa, metafòricament, optar pel Tibidabo (Muntanya de 516 metres d’altura situada a Barcelona). I és molt probable que l’equip directiu opti per posar un objectiu més del tipus Everest per afrontar el futur amb ambició i confiança. Però, després, poques vegades s’actua en conseqüència, creant o desenvolupant equips alineats amb la meta proposada.

Si som massa ambiciosos amb els objectius o els equips no hi estan preparats i compromesos, el fracàs està assegurat i, a més, tindrem una organització estressada, desbordada, poc eficient i vulnerable davant de qualsevol incident. I si som poc ambiciosos, segurament s’assolirà sempre l’objectiu, tot i que creant poc valor, competint on estan tots i amb un equip acomodat no apte per a persones amb talent, i sense recorregut i interès a futur.

Objectiu i equip sempre van junts, i reflexionar bé sobre aquest equilibri sempre serà la millor inversió que pot fer qualsevol empresa.

Veure article complert:

Per |2019-11-06T17:09:41+01:006 de novembre de 2019|Lideratge|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT