LIDERATGE RESPONSABLE

  • El lideratge responsable persegueix els seus interessos en equilibri amb els interessos comuns.
  • No ens interessen més líders si no afegeixen l’adjectiu “responsable” a l’expressió.
  • Toca escollir entre ser Persones / Líders / Organitzacions egoistes o intel·ligents.

Ja no necessitem més líders. Per avançar cap a un futur sostenible i afrontar tots els reptes clau que se’ns presenten, només ens cal líders que acceptin posar sempre aquesta paraula al costat de l’adjectiu “Responsable”; doncs el líder responsable és el que persegueix els objectius i resultats del seu projecte, tenint en compte l’impacte en positiu i en negatiu que això provoca en la societat i el medi ambient.

Hem de perseguir les nostres metes amb ambició, passió i determinació, però abans ens hem de fer les preguntes clau per a determinar els límits de la nostra acció i l’ètica, valors i filosofia de cada projecte.

Hem de triar entre ser societats / organitzacions / persones egoistes (només es preocupen dels seus interessos) o intel·ligents (persegueixen el seu interès en equilibri amb els interessos comuns). Les organitzacions són agents clau a l’hora de gestionar el present i construir el futur, i si volem un futur sostenible necessitem lideratges responsables que es comprometin amb això.

Per |2020-02-05T18:21:53+01:005 de febrer de 2020|Lideratge|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT