LIDERATGE RESPONSABLE

Extracte de l’article que he publicat a la revista MÓN EMPRESARIAL (Gener 2020)

Per crear un món sostenible, necessitem líders responsables que persegueixin els seus objectius en equilibri amb l’interès comú.

Abans de plantejar-nos qualsevol projecte, hauríem de fer-nos algunes preguntes clau. Per exemple: s’hi val tot per aconseguir el nostre propòsit? Hi ha límits a l’hora de perseguir els resultats? Què ha d’anar primer: l’objectiu o les persones? I, també, hauríem de preguntar-nos què aportem a la societat, en positiu i en negatiu, al treballar per aconseguir les nostres metes. Les respostes a aquest tipus de preguntes determinaran la filosofia, els valors i l’ètica de la nostra organització i dels projectes que liderem.

El lideratge responsable és aquell que persegueix els seus resultats amb perseverança, passió i ambició, però, alhora, té en compte les conseqüències d’aquest procés, i es compromet amb l’impacte social i ambiental que comporta.

Les organitzacions són agents clau a l’hora de gestionar el present i construir el futur, i si volem un món sostenible, necessitem lideratges responsables que s’hi comprometin.

Veure article complert:

Per |2020-03-02T13:38:46+01:002 de març de 2020|Lideratge|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT