FES BÉ EL QUÈ DEPÈN DE TU

  • No fallis en el què depèn de tu perquè l’entorn serà molt incert, complex i arriscat.
  • Fer bé els teus deures et prepara i t’empodera per superar obstacles.
  • L’estabilitat i la seguretat la hem de trobar en nosaltres mateixos i no en l’entorn.

#CoronActitud – LA TRAVESSA #1

Podem parlar d’aquesta crisi del Coronavirus en concret o podem parlar del present i futur en general, i serà fàcil estar d’acord en que és i serà incert, complex i ple de riscos. Per això serà clau aplicar una màxima que tenim en l’aventura: “Fes bé el què depèn de tu”. No fallis en aquesta part perquè és la única que pots controlar.

Fent bé els propis deures et prepara millor i és el que et dona la confiança i t’empodera per poder afrontar els obstacles i múltiples problemes que, amb tota seguretat, trobaràs en el camí.

Actualment estem davant un escenari absolutament incert que no podem controlar; per això és essencial que no cerquem l’estabilitat i la seguretat en l’entorn, ja que no li trobarem ni en el curt ni en el mig termini. La hem de treballar i trobar dins de nosaltres mateixos, com persones, com equips o com organitzacions.

No et quedis només en la queixa, el victimisme, l’ansietat o la reclamació, i dedicat a fer molt bé la part que SÍ depèn de tu. De tu cap a tu mateix, cap al teu entorn immediat i cap a tota la societat. Allà hi ha la teva confiança i la base del teu èxit!

Per |2020-03-18T17:58:21+01:0018 de març de 2020|Lideratge|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT