DECIDIR BÉ I RÀPID

  • En situacions critiques hem de decidir i actuar BÉ I RÀPID.
  • Alguns factors que poden marcar la diferència: humilitat, oblidar prejudicis, cercar bones fonts d’informació, no repetir errades i ser molt pràctics.

#CoronActitud – LA TRAVESSA #2

En situacions critiques hem de decidir i actuar BÉ i RÀPID. I aconseguir fer aquestes dues coses a la vegada no és una tasca fàcil. En aquest punt hi haurà diversos factors clau que poden marcar la diferència. La llista seria extensa, però en comento alguns que penso que són indispensables:

HUMILITAT: No pensar que en sabem molt.

FORA PREJUDICIS: Oblidar-nos del que ens servia per altres situacions o dels costums d’abans. Ara és una altre realitat.

CERCAR BONES FONTS: Escoltar i aprendre dels que en saben, dels experts de veritat; i oblidar-nos d’influencers, famosets, opinadors, polítics o salva pàtries diversos que parlen sense tenir-ne ni idea.

NO REPETIR ERRADES: Esta bé aprendre de les pròpies errades, però de vegades això es paga molt car; i si algú ja ha fallat en un tema abans, és molt millor aprendre de les errades dels altres.

SER PRÀCTICS: No cal ser un expert del tema. No es tracta d’escriure un llibre o de fer grans discussions sobre la matèria que ens afecta. L’important és gestionar la informació necessària per poder decidir amb agilitat i encert coses molt importants per superar la crisis, per la nostra salut i benestar individual i col·lectiu, i pels nostres temes professionals.

Com reaccionem i decidim actuar en aquestes situacions és quelcom molt seriós i que tindrà conseqüències importants; no és un simulacre i afecta directament la nostra vida en un moment clau.

Per |2020-03-19T12:49:15+01:0019 de març de 2020|Lideratge|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT