SER AUTÈNTIC/A

  • La nostra missió principal és unir el què fem amb el què volem fer.
  • Sempre perdem si ambdós conceptes estan allunyats i sempre guanyem si estan units.
  • Hem d’invertir temps de qualitat en revisar el que volem i no volem, per poder conèixer-nos millor i ser autèntics.

#CoronActitud – LA TRAVESSA #5

Cercar i aprofitar un temps de qualitat per reflexionar sobre nosaltres mateixos suposa una gran oportunitat per revisar el què volem i el què no volem de la nostra vida. Més aviat que tard ens enfrontarem a decisions clau, i serà important prendre-les des d’aquesta autenticitat.

La nostra missió principal a la vida hauria d’enfocar-se a intentar unir al màxim el QUÈ FEM I EL QUÈ VOLEM FER. És difícil que sempre coincideixin totalment, però al menys hauríem de mantenir-les molt a prop. Si el què fem està allunyat del què volem fer, sempre serem uns perdedors, encara que allò que fem ens vagi bé i tinguem èxit econòmic o social; doncs al final era el què no volíem fer, i estarem frustrats i infeliços igualment. Però si el que fem està connectat amb el què sí volem fer, sempre triomfarem, encara que ens vagi malament o tinguem grans dificultats, perquè estem sent autèntics i fidels al que som i volem de la vida.

Aprofitem el nostre temps per conèixer-nos millor i connectar-nos amb la nostra autenticitat.

Per |2020-03-25T18:04:03+01:0025 de març de 2020|Lideratge|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT