PAS A PAS

  • Potser no som capaços d’assolir un objectiu llunyà, però segur que som capaços d’avançar una mica més.
  • Posem-nos fites més factibles i en la direcció que ens donin confiança i seguretat.
  • Davant de tanta incertesa avancem etapa a etapa.

#CoronActitud – LA TRAVESSA #6

De vegades no ens sentim capaços d’assolir el nostre objectiu, però segur que sí ens sentim capaços d’avançar una mica més.

Si canviem les nostres prioritats per objectius més a curt termini i assolibles, però mantenint la mateixa direcció final, la nostra inseguretat i desconfiança canviarà per seguretat i confiança en la nostra capacitat per aconseguir aquesta propera fita.

Sovint el nostre objectiu final resulta tant llunyà, tant incert i tant complex, que pot convertir-se en el nostre enemic, arribant-nos a bloquejar, i fer-nos perdre la confiança i la motivació. Per això en aquestes situacions hem de tenir molt clar en quina direcció avançar, però no obsessionar-nos en la nostra meta final i centrar-nos en el següent pas. Només si fem bé aquest següent pas, podrem fer l’altre. Davant de tanta incertesa, avancem etapa a etapa, i al final segur que haurem arribat molt lluny i, possiblement, molt a prop o, fins i tot, a on volíem arribar.

Per |2020-03-26T15:42:33+01:0026 de març de 2020|Generals|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT