VÍCTIMA O LLUITADOR/A

  • Darrera de la part bonica de la vida de tots sempre hi ha una part més dura.
  • És més important la percepció que tenim de la realitat que la realitat en si mateixa.
  • La valentia es mesura quan les coses es compliquen.

#CoronActitud – LA TRAVESSA #7

Tots tenim una vida INSTAGRAM. Si mireu el meu creureu que la meva és fantàstica, però com passa sempre, al darrere del què es veu hi ha molta feina, molts problemes, frustracions i episodis tristos.

Tothom té problemes i passa per moments molt difícils durant la seva vida, però llavors s’ha de tenir clar que el més important de la realitat no és la pròpia realitat, sinó la percepció i visió que en tenim d’ella, i l’actitud que adoptem a partir d’allà. Una situació negativa et pot destruir o et pot catapultar.

La valentia és un factor que no s’ha de mesurar quan tot va bé, sinó precisament quan les coses es compliquen. Allà recollirem tota la nostra evolució, la nostra preparació i el nostre caràcter. I davant dels reptes que ens presentarà la vida de ben segur, sempre tenim la gran responsabilitat de decidir si serem VÍCTIMES o LLUITADORS.

Per |2020-03-27T12:18:49+01:0027 de març de 2020|Lideratge|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT