DOMANT PENSAMENTS

  • La ment és molt poderosa però pot ser molt traïdora.
  • Si deixem que ens domini la por, serem dèbils i no actuarem bé.
  • Hem d’entrenar la ment per enfocar-la a pensaments positius.

#CoronActitud – LA TRAVESSA #9

LA MENT és una eina molt poderosa, però tant en allò positiu com en allò negatiu; i en cada punt ella pot decidir cap a quin cantó tirar. I ull que pot ser molt traïdora, doncs ella no està dissenyada per ser feliç o per aconseguir grans objectius, sinó per sobreviure. Cerca sempre el camí més senzill, més còmode i més segur, i és molt fàcil que es deixi dominar per la negativitat i les pors. I si això passa, perdrem la serenor i la confiança, ens creurem a qualsevol, serem manipulables, disciplinats i obedients. Serem dèbils i ja no podrem pensar ni actuar bé, i molt menys en llibertat.

Per això igual que entrenem el cos per estar sans i forts, hem d’entrenar la ment i enfocar-la sempre cap a pensaments positius, perquè treballi en un marc més favorable per molt complexa que sigui la situació; i així s’estimuli, trobi energia i ens faci brotar el valor i la força per lluitar.

I aquesta és una tasca que NO PODEM DELEGAR EN NINGÚ. Hem de convertir-nos en DOMADORS DELS NOSTRES PENSAMENTS.

Per |2020-04-01T19:19:52+02:001 d'abril de 2020|Lideratge|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT