TU AMB TU MATEIX

  • Saber estar sols és clau per a connectar-nos amb els altres.
  • 3 factors clau: Autoconeixement, Autocontrol i Automotivació.
  • Per relacionar-te amb el món primer relaciona’t amb tu mateix.

#CoronActitud – LA TRAVESSA #10

Tot comença amb nosaltres mateixos. Per connectar-nos amb els amics, parelles, companys de feina o la societat en general, primer hem de connectar-nos amb nosaltres mateixos i saber estar bé sols.

Per autoconeixement, per autocontrol i per automotivació. D’aquí surt l’empatia, les habilitats socials i la capacitat per a relacionar-nos, per treballar en equip, per ser bons ciutadans, per ser bons líders, per estimar, etc.; i també, i sobre tot, per superar problemes o enfrontar-te a situacions crítiques. Perquè quan arriben, i arriben sempre, si no saps dialogar amb tu mateix, si no et coneixes en les teves pors, les teves fortaleses, els teus valors, els teus propòsits o les teves motivacions, seràs dèbil, et bloquejaràs i no podràs gestionar la situació.

Sempre el primer pas, abans de relacionar-te TU AMB EL MÓN, és saber relacionar-te TU AMB TU MATEIX.

Per |2020-04-06T14:30:08+02:006 d'abril de 2020|Lideratge|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected]Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT