ADÉU ALS LÍDERS MEDIOCRES

  • El lideratge polític mediocre que ens ha vingut dominant desapareixerà.
  • Venen temps intensos i segur que emergiran lideratges intensos.
  • Hi haurà una gran batalla entre lideratges potents positius i negatius.
  • Es requeriran ciutadans empoderats i compromesos amb el futur.

El temps dels LÍDERS POLÍTICS MEDIOCRES ha acabat.

Continuarà amb certa inèrcia a curt termini, però desapareixeran i sortiran nous lideratges més potents i intensos. Però Ull!, que el problema és que aquests poden ser molt positius o molt negatius.

Fa molt de temps que estem dominats per líders mediocres, perquè la societat ho ha tolerat al estar més o menys ben acomodada, sentir-se segura i veure possibilitats de millora. Però ja no tenen més recorregut. Venen temps intensos i sí o sí hi haurà líders intensos.

Hi ha un alt risc que els nous lideratges siguin tòxics, autoritaris i generadors de més problemes. Davant gran incertesa, la gent té por i és fàcil que surtin salva pàtries que es guanyin la seva confiança o s’imposin per altres vies sense ni tan sols la seva aprovació.

Però també és un gran moment perquè sorgeixin lideratges positius, humanistes i sostenibles. I trobaran un terreny molt ben adobat per sembrar un nou enfocament de la política local integrada en el bé comú del seu territori en equilibri amb els reptes globals.

Són moments d’estar molt alerta. Tocarà actuar com a ciutadans madurs i no com a simples consumidors que voten cada 4 anys a què diu la frase més divertida, i que siguem més exigents, però a partir d’una actuació i compromís personal en línia amb el que demanem.

Es lliurarà una gran batalla entre els lideratges responsables i pròspers, i els lideratges autoritaris i tòxics, i aquesta determinarà el nostre futur. No són temps per a societats resignades i benestants. Són temps per a ciutadans empoderats i compromesos amb el futur.

Per |2020-04-17T15:04:51+02:0017 d'abril de 2020|Lideratge|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT