PASSA LA DUNA

Extracte de l’article que he publicat a la revista MÓN EMPRESARIAL (Febrer 2021)

Davant de situacions crítiques o de bloqueig, hem de convertir-nos en uns radicals del moment i avançar, costi el que costi.

El desert és realment molt complex, incert i dur en infinitat d’aspectes, però que hem de veure’l amb tant de respecte com passió, i que si l’anem a creuar és perquè hem decidit participar en un projecte ambiciós i de valor a la nostra vida, i això comporta necessàriament conduir per terrenys difícils i, fins i tot, extrems.

Si no acceptéssim aquest desafiament i ens limitéssim a fer només coses fàcils, còmodes i segures, mai no ens trobaríem en situacions d’estrès i incertesa com al desert, però seria perquè hauríem renunciat a lluitar pels nostres objectius; hauríem optat pel camí fàcil i, per tant, ens hauríem resignat a la mediocritat.

Hi ha moments a la vida personal i, sobretot, a la vida professional o empresarial, en què ens toca enfrontar-nos a situacions i obstacles molt més grans del que desitgem i del que ens veiem capaços de superar. Són moments en què toca decidir si volem ser víctimes o lluitadors. Són moments que forgen el nostre caràcter. Són moments que ens fan mereixedors de tot el que hem construït i de tot el que som capaços de fer en el futur. Són moments en què l’únic que compta és passar la següent duna.

Sigui com sigui la teva situació actual, passa la duna! i sent-te orgullós de la gran travessa del desert que ets capaç de fer.

Veure article complert:

Per |2021-03-11T18:01:46+01:0011 de març de 2021|Lideratge|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT