NOU AMBAIXADOR DE KIA ESPAÑA

  • Inicio una etapa de col·laboració amb KIA España com a ambaixador per a Vehicles Elèctrics.
  • Representaré a la marca en tota la seva promoció, evolució i compromís cap a una mobilitat més sostenible i zero-emissions.
  • Totes les meves activitats d’aventura i esport són Zero-Emissions, tota l’energia consumida a la meva llar és renovable (Zero-Emissions), i amb el KIA e-NIRO que utilitzaré, la meva mobilitat serà 100% elèctrica, tancant així el cercle de les zero-emissions.
KIA

Estic entusiasmat d’anunciar que inicio una etapa de col·laboració amb KIA España, com a ambaixador per difondre, partint dels valors i la passió, la transició als Vehicles Elèctrics.

Prenc la representació de KIA en Vehicles zero-emissions, partint del meu ferm compromís amb la mobilitat sostenible i les energies netes.

Porto temps treballant en projectes d’acció i difusió sobre un estil de vida més sostenible en general i especialment actiu en el que comprèn el canvi climàtic i la protecció del medi ambient. He aconseguit que totes les meves activitats d’aventura i esport siguin Zero-Emissions. A casa meva consumeixo exclusivament energia elèctrica 100% renovable. I amb el KIA e-NIRO compliré el meu somni de tancar el cercle de les Zero-Emissions d’acord amb la meva mobilitat i passió per l’aventura.

Hi va haver un instant en què vaig prendre la decisió d’apartar-me tot el possible dels combustibles fòssils. Vaig renunciar a participar al Dakar de manera convencional, cosa que ja formava part de mi, i em vaig convertir en el primer pilot a fer-lo amb un cotxe 100% elèctric. Som les decisions que prenem, i jo vaig passar del compromís a l’acció: incorporant tots els hàbits diaris possibles a la meva vida per formar part de la solució, no del problema, davant dels grans reptes ambientals que se’ns presenten.

És per aquest motiu, per l’actitud en la qual crec i porto treballant molt de temps, que és per a mi molt especial el fet de poder representar a una gran marca com KIA en aquest camí cap a una mobilitat i un impacte més sostenibles, cap al canvi que volem veure al món.

Aquí adjuntem el text integrat de la nota de premsa que ha emès la mateixa marca per a tots els mitjans de comunicació d’Espanya. Al ser la nota de premsa oficial, està escrita en castellà. Si desitges consultar la nota de premsa a la web oficial de KIA clica aquí.

Per |2021-04-07T19:30:37+02:007 d'abril de 2021|Sostenibilitat|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT