ACCEPTES SER IGNORANT?

No podem anar pel món sent uns savis en cultura i en tecnologia i uns ignorants en naturalesa i biodiversitat, ja que en realitat és el que som i del que depenem.

Som la societat més educada de la història en temes socials, culturals, tecnològics, etc., però majoritàriament som uns analfabets en temes de naturalesa… i estar tan allunyats del món natural ens fa ignorants en un factor clau per al present i el futur dels entorns naturals i de tota la humanitat.

Rebel·lem-nos contra aquesta ignorància i aprenguem més sobre els nostres ecosistemes. Així serem més savis, més feliços, estarem més connectats i ens comprometrem més amb la natura… o sigui, amb nosaltres mateixos.

Per |2021-09-16T13:11:28+02:0019 de juliol de 2021|Sostenibilitat|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT