7 LLIÇONS QUE APRENEM MASSA TARD

  • En el contingut a continuació pretenc resumir SET LLIÇONS que considero importants a aplicar en el plantejament de la vida, i que aquesta mateixa ensenya a mesura que el temps passa. Sovint, les integrem i reflexionem un pèl tard, així que tenir-les en compte a l’ara pot suposar enfocar millor el demà. Comencem!

Lliçó 1: El teu passat no defineix el teu futur

Haver tingut fracassos, problemes o experiències molt negatives, no vol dir que no puguis canviar el teu futur. Escull reaccionar i viure diferent.

Ah… I si has tingut èxits o experiències molt positives, ull!, perquè tampoc són garantia d’un futur igual.

Lliçó 2: Encara que et costi creure’t-ho, no pots agradar a tot el món

Voler acontentar a tothom anirà en contra de la teva autenticitat, la teva felicitat i la teva salut mental. Has d’intentar sempre no perjudicar a ningú, però no pots ocupar-te ni complaure a totes les persones. Només pots ser tu i ajudar als altres si estàs en la teva versió autèntica.

Lliçó 3: Les persones entren i surten de la teva vida

Les teves millors amistats poden convertir-se en estranys, i a la inversa. Accepta-ho. Algunes persones pot ser que estiguin amb tu fins al final, i això està perfecte; enguany, que sigui més una conseqüència que un objectiu. D’altres només hi seran un temps, i per alguna raó que has d’entendre i aprofitar.

Lliçó 4: La teva dieta no és només el que menges

Un cos sa i una ment sana haurien d’anar donats de la mà. Per estar verdaderament saludable, controla tant la teva dieta alimentària com la dieta del que llegeixes, d’amb qui parles o qui et relaciones, i de com gestiones els teus pensaments.

Lliçó 5: Que un rebuig no esdevingui un autorebuig

Tard o d’hora tots/es ens afrontem algun rebuig a la vida. Però encara que algú et rebutgi personal o professionalment, tu continues tenint tot el valor com a persona. No et defineixis a partir del NO de l’altre.

Lliçó 6: La teva felicitat no està als somnis dels altres

Si només treballes per assolir les metes que t’indica la societat, difícilment seràs feliç. Ser autèntic/a en els objectius vitals, enguany o siguin els estàndard, és el que aportarà verdader sentit a la teva vida. Lluita per ells, arrisca’t, no et resignis a observar o treballar pels somnis d’altres.

Lliçó 7: “Quasi” Tot depèn de tu

Incomoda acceptar que pots assumir la total responsabilitat de la teva vida. Lògicament hi ha circumstàncies que no depenen de tu, però la teva actitud i reacció davant d’elles sí. Millor dedicar poques energies a queixar-se i moltes a prendre acció i canviar el que no ens agrada!

La clau per integrar tals principis en el plantejament d’u resideix en no contemplar-los com a parts d’una llista a tatxar, sinó com hàbits a entendre i incorporar que es retroalimenten en percebre les seves conseqüències positives. Estàs tu satisfet/a amb els teus hàbits? Pots deixar-me la teva opinió als comentaris. Ens veiem a un altre post 😉

Per |2021-11-20T01:30:18+01:005 d'octubre de 2021|Generals, Lideratge|0 Comentaris

Deixeu un comentari


INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

Finalitats: Publicar el seu comentari al blog de la plana web. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada a la plana web. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a [email protected] Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l’enllaç d'Avisos Legals.


Viure experiències intenses per aprendre cada dia

ACTUALITAT